Skip to content

Blog

Care este strategia ta de business in vanzari?

Pornește de la clientul final! Ce-și dorește clientul? Răspunde la câteva întrebări diferite de cele cu care te-ai obișnuit: 1.      Care este problema pe care o soluționează produsul sau serviciul tău? 2.      Comunicarea cu clientul tău este clară? 3.      Mesajul tău este pe înțelesul tuturor sau folosești cuvinte „pompoase”? 4.      În strategia de comunicare, cine este pe primul loc: clientul sau produsul tău? 5.      Care sunt rezultatele achiziționării produsului sau serviciului tău? 6.      Cum poate viitorul client… Read More »Care este strategia ta de business in vanzari?

Statistici care iți dau fiori!

  • by

90% din firme eșuează în încercarea de implementare a strategiei.85% dintre directorii executivi se ocupă de strategia afacerii mai puțin de o ora în fiecare luna.60% din firme nu corelează bugetul cu strategia.25% din manageri folosesc mijloace de motivare care sunt corelate cu strategia.5% din angajați înțeleg strategia firmei. Este dureros să vezi acest tablou sumbru! Dar, ce se întâmpla? Companiile eșuează, deoarece liderii lor fac greșeli comune în modul… Read More »Statistici care iți dau fiori!

Un moral ridicat poate aduce succesul mai repede!

  • by

Orice trofeu obtinut reprezinta  mai intai o victorie launtrica! De pilda, in lumea sportului, un moral ridicat poate aduce castigul mai lesne decat o pregatire tehnica, dar lipsita de optimism.

Caracterul este imaginea ta personala!

  • by

Caracterul este imaginea ta, o carte de vizită nescrisă pe hârtie, dar săpată în adâncul fiinţei tale, care te arată oriunde, oricând şi oricui cine eşti.